Огласна табла

  1. Почетна
  2.  » 
  3. Uncategorized
  4.  » Матура

Испратили смо још једну генерацију матураната. Уз своје учитеље, разреднике, предметне наставнике и управу школе прославили су матурско вече 4. јуна 2022. године, у веома пријатној и веселој атмосфери. У 19 часова матуранти су се у пратњи својих најближих окупили на градском тргу гдје је обављено заједничко сликање. Након сликања ученици су се упутили према Централној школи гдје је организована матурска забава.

Ученик генерације 2021/2022 је Данило Вученовић. Данило је низао успјехе кроз све разреде основне школе. Његов таленат и рад су се спојили и Данило је остварио изванредне резултате из математике, физике, као и из спортских активности. Директор школе, Душан Петрушић, уручио је Данилу  диплому за ученика генерације и пригодне поклоне.

Такође, у овој генерацији су се истакли и ученици који су током свог школовања у основној школи имали све петице. Поред Данила Вученовићa ти ученци су: Елена Филиповић, Вук Ћорић и Антоније Марковић. Поменутим ученицима је директор школе уручио Вукове дипломе.

Свим матурантима желимо много успјеха у даљем образовању и нека им је срећан пут у неки одраслији свијет.